Hafif Yağmurlu
Cuma Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu

Üyelik Formu

Dernek üyeliği için gerekli koşullar

• Medeni hakları kullanma ehliyetine ve kanunun gerektirdiği diğer şartlara sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı   ilgili kanun ve merciler izin verdiği takdirde, Türk Vatandaşı olmadıkları halde Afganistan’dan, Türk Vatandaşlarında aranan şartlara ve Türkiye’de ikamet etme hakkına sahip, 18 yaşını bitirmiş,  derneğin amacına uygun faaliyette bulunacağını yazılı bir şekilde taahhüt eden kişiler; dernek üyesi iki kişinin tasvibi, yönetim kurulunun oy birliği kararıyla asli üye olurlar.
  • Dernek yönetim kurulu üyelik için yapılan müracaatları en fazla otuz (30) gün içinde üyeliğe kabul  veya isteğin reddi şeklinde karara bağlanır ve müracaat sahibine yazı ile duyurulur.
  • Üyelik Aidatı: Derneğe kabul edilen asil üyelerden alınacak aidat miktarı günün şartlarına göre genel kurulca belirlenir. Üyeler arasında aidat ödemek bakımından bir farklılık gözetilmez ve aidat miktarı aynen uygulanır. Derneğe ilk girişte giriş aidatı olarak 12 TL alınır. Bunun dışında her bir üye yıllık olarak en az 12 TL üye aidatı vermekle mükelleftir.

Başvuru için Gerekli Belgeler

1. Üyelik formunu eksiksiz doldurarak imzaladıktan sonra 1 adet fotoğrafınızla birlikte posta yolu ile derneğimize “Pazarkapı Mahallesi, Kahramanmaraş Cd. No:108, 61200 Ortahisar/Trabzon” adresine veya taratıp [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.
  2. Yukarıda belirtmiş olduğumuz adreslere ulaşmayan başvurulardan derneğimiz sorumlu değildir.

Başvuru sonucu 30 gün için başvuru sahibine ulaşılarak olumlu veya olumsuz sonuç bildirilecektir.

BAŞVURU FORMU;

İndirmek için: Üyelik Başvuru Formu