Çok Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
Pazar Yağmurlu

PROJELERİMİZ;

1- Meslek Edindirme Ve Kadın İstihdamı Projesi / İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı / 2016-2017

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 2556

2- Hindikuş’tan Zigana’ya Dombura’dan Kemençe’ye Bir Göç Hikayesi/ İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı / 2017-2018

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 1077

3- Göç Hikayeleri/ UNHCR/ 2018-2019

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 2706

4- Yardıma Uzanan Eller 1 / UNHCR/ 2019-2020

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 4500

5- Bir El De Sen Ver Uzaklara I/ GIZ/ 2020-2021

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı:  2327

6- Yardıma Uzanan Eller 2 / UNHCR/ 2020-2021

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 10126

7- Birlikten Kuvvet Doğar (AHCSA- HÖKDD ortak projesi)/ TMK/ 2022

( 58 il için hizmet verilmesi planlanan şehir temsilcilerine gereken eğitimlerin verilmesi amaçlanmaktadır. Eğitim gören şehir temsilcileri 58 ilde danışanlara hizmet vermeye devam etmektedir.)

8- Umuda Işık Tut / UNHCR/ 2021-2022 Haziran sonu

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 3000

9- Bir El De Sen Ver Uzaklara II / GIZ/ 2021-2022 Haziran sonu

Ulaşılan Yararlanıcı sayısı: 6402

• 2022 yılı içerisinde GIZ ve UNHCR ile birlikte projelerimiz devam etmektedir.

* Projeler kapsamında toplamda 33.104 yararlanıcıya ulaşılmıştır. Proje dışında ise yaklaşık 50.000 yararlanıcıya hizmet verilmiştir. Toplamda 83.104 yararlanıcıya ulaşılmıştır.