Pazartesi Hafif Yağmurlu

انتخاب مجدد جناب محمدگل (درمحمد صالحی) به سمت ریاست انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افعانستان

ششمین مجمع عمومی انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افغانستان برگزار گردید؛
انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افغانستان مطابق به قوانین نافذه کشور ترکیه مجمع عمومی خویش را به تاریخ ۹ مارچ سال روان برگزار نمود. اعضای انجمن از شهر های مختلف ترکیه برای اشتراک در این مجمع به صورت حضوری و آنلاین اشتراک نمودند. محترم داکتر آصف مبلغ، داکتر محمد انصاریان و خانم کبری گوکترک به عنوان اعضای دیوان انتخاب گردیدند. داکتر آصف مبلغ رییس دیوان، جلسه را به صورت رسمی آغاز نموده و از محترم محمد گل رییس هیئت رهبری انجمن خواسته شد تا گزارش مالی و فعالیت های سال ۲۰۲۳ را برای اعضای اشتراک کننده ارائه نماید. محترم محمد گل رییس انجمن گزارش فعالیت های سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ انجمن را به صورت مقایسه ای برای اشتراک کننده گان تشریح نمود.
در ادامه برنامه داکتر مرتضی صارم رییس هیئت نظارت و ارزیابی انجمن گزارش مکمل نظارت و ارزیابی فعالیت های یک سال گذشته انجمن را برای اشتراک کنندگان ارائه نمود. پس از ارائه گزارشات به سوالات اشتراک کنندگان پاسخ ارائه گردیده و انتخابات هیئت رهبری و هیئت نظارت و ارزیابی برگزار گردید. در نتیجه انتخابات محترم محمد گل یکبار دیگر به عنوان رییس انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افغانستان، برای سه سال آینده با توافق آراء انتخاب گردید. همچنان اعضای هیئت رهبری و هیئت نظارت و ارزیابی نیز با توافق اراء اعضای اشتراک کننده انتخاب گردیده و مجمع عمومی با جمع بندی ریاست دیوان به پایان رسید.