Çok Bulutlu
Pazar Yağmurlu

جلسه آموزشی سه روزه خانم ها و دختر خانم ها به پایان رسید

REKLAM ALANI

به مناسبت 20 جون روز جهانی پناهنده جلسه آموزشی سه روزه ای که برای خانم ها و دختر خانم ها از طرف انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افغانستان-ترکیه وکمیته مدافع حقوق زنان بیگم تنظیم شده بود به پایان رسید . در این جلسات آموزشی که سه روز ادامه داشت برای ۶۰ دختر خانم و ۴۰ خانم سرتفیکت و هدیه تقدیم شد. در آخر جلسات آموزشی با حمایت موسسه های IBC Uluslararası Mavi Hilal Vakfı و Caritas بسته های بهداشتی برای دختر خانم ها و زنان توزیع شد. از حمایت های موسسات مربوطه تشکر می‌نماییم. هدایا و سرتفیکت های اشتراک کننده گان توسط رمضان لطیف اوغلو مدیر اداره مهاجرت, خانم گولجان کوماش مسئول بخش ادغام مهاجرین, آقای سلیمان ادیگوزل مسول شعبه معارف, رئیس انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره های افغانستان ترکیه آقای درمحمد صالحی, متخصصین و اعضای هییت مدیره انحمن تقدیم شد.

REKLAM ALANI