Çok Bulutlu

REKLAM ALANI

!دعوت نامه
!سلام خدمت همه دوستان گرامی
در تاریخ 27/03/2021 روز شنبه ساعت 19:00 سومین سمینار تحت عنوان (رشد شخصیت) توسط مریم قربانی، از طریق برنامه Zoom برگزار میشود. از طریق لینک زیر میتوانید در این سمینار شرکت کنید
یادداشت: سمینار به زبان فارسی میباشد
برای ثبت نام به شماره های 05013261461 و 05013251461 مشخصات خویش را ارسال نمائید
:لینک برنامه زوم برای سمینار
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 835 4764 9815
Passcode: 283284

Herkese merhabalar!
27.03.2021 saat 19:00’da Kişisel Gelişim Seminerimize hepiniz davetlisiniz. Seminer Zoom üzerinden Maryam Qorbanı tarafından verilecektir. Seminerimize aşağıdaki linkten katılabilirsiniz.
Not: Seminerin dili Farsçadır.
Kayıt İçin: 0501 325 14 61 / 0501 326 14 61
Join Zoom Meeting