Çok Bulutlu

24 Kasım Öğretmenler Günü

REKLAM ALANI
24/11/2020 18:31

24 Kasım Öğretmenler Günü ziyaretleri kapsamında Dernek Yönetim Kurulu tarafından Akçaabat ilçesinde Akçaabat Anadolu Lisesi, İMKB Anadolu Lisesi, Yaylacık Ortaokulu, 100. Yıl İlkokulu, Ortahisar ilçesinde ise 100. Yıl İlkokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, 24 Şubat Ortaokulu, İMKB Kız Mesleki ve Tekniki Anadolu Lisesi, Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ziyaret edildi. Bu ziyaret kapsamında göçmen çocukların eğitim ile ilgili problemleri dile getirildi. Aynı zamanda öğretmenlere derneğimizde gönüllülük kapsamında üretilen maskelerden ve çiçek hediye edildi.

REKLAM ALANI