TürkiyeAfganistanHazaralarHazara TürkleriHazara#StopHazaraGenocideTarihTürk SoyluSığınmacıGöçmenMülteciهزاره هاهزاره های افغانستانترکتبارهزاره های ترکتبارپناهندهمهاجرترکیهدنیادنیای ترک
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

REKLAM VEYA HTML ALANI

2021 Yılını Gönüllülerimizle Birlikte Gönüllülük Eğitimi Ve Gezi İle Kapattık.

2021 Yılını Gönüllülerimizle Birlikte Gönüllülük Eğitimi Ve Gezi İle Kapattık.
02/01/2022 20:20
A+
A-
2021 yılının yorgunluğunu değerli gönüllülerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte üzerimizden attık, 2022 yılına ise Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği olarak daha güzel çalışmalar yaparak daha çok insan hayatına dokunmaya devam edeceğiz.
Karadenizin incisi Trabzonu’muzun güzel yaylalarından Hıdırnebi yaylasının eşsiz güzelliği ile tertemiz kar taneleri ve kahveci Osmanın sıcak çayı ile ağırlandık, Seragölü tesislerinde sıcak bir ortamda Erzurum’dan teşrif eden SİTODED derneği başkanı Nuriye Memişoğlu ve değerli ekibi renk kattı . Abdulkadir Ergün beyin gönüllü eğitimi ile bilgimize bilgi kattık. Etkinliğimize katılan üniversiteli ve liseli öğrenci gönüllü kardeşlerimize ve derneğimizin fedakâr personeline çok teşekkür ederiz. Rize’den ve Trabzondan gelen çok değerli gönüllülerimize yönelik motivasyon toplantımız müthiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
İyiki varsınız değerli gönüllülerimiz.
Afganistan Hazaraları Derneği
"Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" Mustafa Kemal Atatürk
2022 © Afganistan Hazaları Kültüe Ve Dayanışm Derneği. Bu İnternet Sitesi içeriğinde yer alan tüm eserler (yazı, resim, görüntü, fotoğraf, video, müzik vb.), başta 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu olmak üzere ilgili mevzuat uyarınca yasal olarak koruma altındadır. Mevzuat kapsamında korunan söz konusu bu hakları ihlal eden kişiler, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri Kanunu ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nda yer alan hukuki ve cezai yaptırımlara tabi olurlar.