Açık
Cuma Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu

2021 Yılını Gönüllülerimizle Birlikte Gönüllülük Eğitimi Ve Gezi İle Kapattık.

02/01/2022 20:20
2021 yılının yorgunluğunu değerli gönüllülerimiz ve misafirlerimiz ile birlikte üzerimizden attık, 2022 yılına ise Afganistan Hazaraları Kültür ve Dayanışma Derneği olarak daha güzel çalışmalar yaparak daha çok insan hayatına dokunmaya devam edeceğiz.
Karadenizin incisi Trabzonu’muzun güzel yaylalarından Hıdırnebi yaylasının eşsiz güzelliği ile tertemiz kar taneleri ve kahveci Osmanın sıcak çayı ile ağırlandık, Seragölü tesislerinde sıcak bir ortamda Erzurum’dan teşrif eden SİTODED derneği başkanı Nuriye Memişoğlu ve değerli ekibi renk kattı . Abdulkadir Ergün beyin gönüllü eğitimi ile bilgimize bilgi kattık. Etkinliğimize katılan üniversiteli ve liseli öğrenci gönüllü kardeşlerimize ve derneğimizin fedakâr personeline çok teşekkür ederiz. Rize’den ve Trabzondan gelen çok değerli gönüllülerimize yönelik motivasyon toplantımız müthiş oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
İyiki varsınız değerli gönüllülerimiz.
"Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" Mustafa Kemal Atatürk