Yağmurlu
Yağmurlu
Cumartesi Açık
Pazartesi Az Bulutlu

بیانیه‌ی انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره‌های افغانستان – ترکیه در رابطه با فرا رسیدن عید سعید “فطر”

01/05/2022 16:03

بنام خداوند بخشاینده و مهربان
مردم عزیز و ملت شهید پرور افغانستان!
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
فرا رسیدن عید سعید فطر را به مردم مؤمن و خداجوی کشور تبریک و تهنیت عرض میداریم.
از خداوند مهربان تمنا مینماییم که طاعات و عبادات مسلمانان خصوصا ملت مسلمان افغانستان را در ماه مبارک رمضان قبول درگاه خویش قرار دهد.
هموطنان عزیز و ملت شریف افغانستان!
در ماه مبارک رمضان امسال، مردم بیگناه ما به گونه‌ی بی‌رحمانه هدف حملات وحشیانه‌ی تروریستی در مرکز و ولایت‌های کشور قرار گرفتند.
در این رویداد‌های خونین، صدها تن از مردم مظلوم، بی‌دفاع و بیگناه از جامعه‌ی هزاره و اهل سنت، اعم از دانش آموزان، زنان، کهن‌سالان و اطفال در ماه مبارک رمضان شهید و صدها تن زخمی و هزاران خانواده داغدار شدند.
انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره‌های افغانستان-ترکیه این حملات تروریستی و نسل‌کشی را محکوم نموده برای قربانیان علوّدرجات، برای زخمی‌ها شفای عاجل و به بازمانده‌گان صبر جمیل آرزو مینماید.
مردم شریف و ملت رنجدیده‌ی افغانستان!
امروز مردم افغانستان به ویژه جامعه پرافتخار هزاره، با مصیبت‌های عظیم گرفتار و سرنوشت مردم ما در اعماق نگون بختی‌ها قرار گرفته است.
انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره‌های افغانستان-ترکیه با توجه به وضعیت اسفبار و اوضاع جاری در کشور، موارد ذیل را ابلاغ و بر تحقق آن تاکید مینماید:
۱- ما از همه‌ی اقوام اعم از هزاره و غیر هزاره در افغانستان میخواهیم با وحدت و همدلی علیه بانیان حملات ترویستی در کشور بایستند.
۲- از سران گروه طالبان میخواهیم جلو حملات تروریستی علیه مردم هزاره را بگیرند و امنیت سراسری را در کشور تأمین کنند.
۳- از طالبان میخواهیم یک نظام فراگیر ملی، مشروع و قانونمند را در کشور تشکیل دهند.
۴- انجمن فرهنگی و همبستگی هزارهای افغانستان – ترکیه راه بیرون رفت از شوربختی‌های موجود را در همدیگر‌پذیری و ایجاد یک نظام فراگیر، عدالت محور و مشروع در کشور میداند.
در پایان، بار دیگر عید سعید فطر را تبریک گفته و از درگاه خداوند رحمان صلح دایمی و رفاه اجتماعی را در همه سطوح برای ملت مسلمان افغانستان آروز مینماییم.
و من الله توفیق
انجمن فرهنگی و همبستگی هزاره‌های افغانستان-ترکیه